dolda ny logga mindre

Global CrowdProject: Två nya spännande framtidsprojekt 

Global Crowdproject: Två nya spännande framtidsprojekt
- Börsnotering inom kort

Global Crowdproject (crowdproject.se) marknadsför just nu två projekt för de som gillar förnyelsebar och förnybar energi som förväntas ge en god avkastning.

Det första projektet 
Med mer än tio års erfarenhet och beprövad track record är företaget en av pionjärerna inom solkraftsindustrin. Företaget utvecklar, driver och äger solenergiprojekt i Europa, Amerika och Asien-Stillahavsområdet, med fokus på storskaligt subventionsfria Solar-PV som genererar ren och förnybar energi.

- Dessutom är där erfarenhet av tillverkning av solmodul och EPC.  En unik blandning av färdigheter och erfarenheter gör det möjligt för företaget att driva och leverera varje steg i solkraftverkets utveckling till lägsta CAPEX, vilket i sin tur möjliggör för våra projekt att tävla med alla kraftgeneratorer och ger konkurrenskraftiga avkastning, berättar Peter Kramberger VD på Global Crowdproject.
 
Sedan starten har energiföretaget utvecklat och levererat mer än 1 200 MW solkraft, främst i Europa och Sydostasien. Företaget har beslutat att utöka sin verksamhet med solkraftverkens framtid och agera som en oberoende kraftproducent, IPP, varför den framtida försäljningen blir mer och mer stabil. Fram till 2030 planeras att vidareutveckla minst 2 275 MW solkraft och att man äger anläggningar som levererar 500 MW eller mer.

Kraftproduktion är investeringskrävande och avses att investera 190 miljoner euro i eget kapital i olika IPP-anläggningar där företaget själv kommer att generera 110 miljoner euro och externa investerare investerar 80 miljoner.

- Ett samarbete med en av våra viktigaste energispelare utvecklar gratis subvention "Solenergi" i Spanien, och vi ser fram emot att utvidga vårt samhälle snart portfölj av ytterligare projekt i Spanien och på andra håll i Europa, säger Peter Kramberger.

När man utvecklat mer än 1 GW solprojekt i Europa och Australien på senare år ser man till att ytterligare utnyttja sin erfarenhet av solprojektutveckling; projektfinansiering och finansiell strukturering, teknik expertis och driva ytterligare tillväxt i Spanien.

Med affärsmodellen arbetar man aktivt för att hitta lämpliga markområden för solceller, som måste vara nära kraftverk och/eller elnät. Arbeta sedan med detaljerade planer och bygglov, som vanligtvis tar 12–24 månader.
När byggtillstånd finns på plats kontrakteras bankerna för att finansiera ett projekt.

- Styrelse har beslutat att notera bolagets aktier på Londonbörsen 2019.

Det andra projektet
Projektet kommer vara miljö godkänt utifrån EU:s direktiv då detta är en förutsättning för att få finansiering för anläggningarna. I projektet "CINDRIGO” använder man sig utav svenska krav och teknologi.

Dan Olofsson är en av företagets starka ägare vars bolag Danir AB är en bland de största aktieägarna med 26% i "CINDRIGO". Läs mer här:  https://www.newsfilecorp.com/release/46545/Danir-AB-Makes-Further-Investments-in-Cindrigo?fbclid=IwAR2evh6OyA2XWwAe9OabRmni3DhimGf5RN6dOt9kVH5g9ZDbhqNPfVrpq98

CINDRIGO Energy Ltd (cindrigo.com) är ett företag inom förnyelsebar energi byggt på lång historisk svensk förnybar energikompetens och erfarenhet av ”WTE/Waste to Energy”-teknologi. Bolaget har lämnat in ansökan för börsnotering på Torontos huvudlista som beräknas bli noterat under hösten 2019.

Marknadsföringsuppdraget går via www.crowdproject.se
En presentation om "CINDRIGO" finner du på www.crowdproject.se samt en oberoende analys av företaget Analyst Group.

För mer info samt intresse av detta marknadsföringsuppdrag kontakta deras support:
Global Crowdproject AB,
tel.nr: 020 - 12 10 49
e-post: support@crowdproject.se

Via www.crowdproject.se finns möjligheten att ta del av detta projekt där alla har möjligheten att förbättra miljön för Östeuropa.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter