dolda ny logga mindre

Fotbollsspelare sparkades ned brutalt efter mål

Fotbollsspelare sparkades ned brutalt efter mål

Brott TT/DoldaNyheter
Emil Alexandersson, en 20-årig fotbollsspelare, sparkades ned i samband med en division 4-match i Blekinge, rapporterar Blekinge Läns Tidning. När 20-åringen firade ett mål brast det för en motståndare, som sparkade honom.

Sparken tog så illa att offrets knä skadades och fotbollskarriären kan vara över. Händelsen har polisanmälts.

Personen som stod för sparken beskrivs som ångerfull.

- Det är en av våra lugnare killar så detta är en väldigt tråkig situation. Vi tycker att det är väldigt trist. Vår spelare har försökt få kontakt med killen och han känner sig ångerfull, säger ordföranden för den misstänktes lag, till tidningen.

Den misstänkta spelaren har stängts av för resten av säsongen till följd av händelsen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter