dolda ny logga mindre

Bombdåd i irakisk buss krävde tolv liv

Bombdåd i irakisk buss krävde tolv liv

Läkare transporterar ett av offren till ett sjukhus i den shiitiska heliga irakiska staden Karbala, 100 km söder om huvudstaden Bagdad den 20 september 2019. - Minst tolv civila dödades i en bombsprängning på en buss vid norra kanten av Karbala, sade medicinska tjänstemän. (Foto av Mohammed SAWAF / AFP)
Läkare transporterar ett av offren till ett sjukhus i den shiitiska heliga irakiska staden Karbala, 100 km söder om huvudstaden Bagdad den 20 september 2019. - Minst tolv civila dödades i en bombsprängning på en buss vid norra kanten av Karbala, sade medicinska tjänstemän. (Foto av Mohammed SAWAF / AFP)

Irak TT-AFP-Reuters
Minst tolv människor dödades när en bomb briserade på en buss i staden Karbala i Irak. Ytterligare fem personer skadades, uppger polisen.

Bombdådet inträffade på fredagen vid en infart i norra delen av staden.
Ingen grupp har tagit på sig dådet.

Karbala är en av det shiitiska islams heligaste städer, och många vallfärdar dit.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter