dolda ny logga mindre

Avspärrningar efter hot mot företaget Findus

Avspärrningar efter hot mot företaget Findus

Brott TT
Flera polispatruller, bombtekniker och räddningstjänst är på plats utanför livsmedelsföretaget Findus huvudkontor i Malmö sedan företaget fått ett hot riktat mot sig, uppger polisen för TT.

Hotet kom till polisens kännedom i fredags och lokalerna har sedan dess varit avspärrade och under bevakning. Det rör sig om ett misstänkt föremål som bedöms vara farligt. Ingen ska ha skadats, och föremålet ska nu omhändertas på ett säkert sätt för att sedan analyseras.

Vi kan inte gå in på vad det rör sig om för föremål. I nuläget har vi ingen brottsrubricering annat än att vi hanterar det hela som ett misstänkt hot. Analysen får sedan visa sitt och därefter kommer vi att göra en ny bedömning, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Enligt uppgifter till Sydsvenskan skickades det misstänkta föremålet i en försändelse till huvudkontoret.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter