dolda ny logga mindre

Bil beskjuten i Mölndal

Bil beskjuten i Mölndal

Brott TT
En bil har beskjutits med flera skott i Mölndal. Flera personer slog larm till polisen om att de hört skottlossningen och sett maskerade personer i en annan bil.

De båda fordonen lämnade sedan platsen. Polisen hittade senare bilen som blivit beskjuten och har tagit den i beslag för att göra en teknisk undersökning. Fyra personer som befann sig i anslutning till bilen är hämtade till förhör.

- Vi var ganska snabbt på plats och hittade tomhylsor. Vi har spärrat av ett stort område för att göra en teknisk undersökning. Vi har inga uppgifter om personskador men har kontakt med sjukhusen, säger polisens presstalesperson Peter Adlersson.

Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök.

Etiketter: mölndal bil beskjuten

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter