dolda ny logga mindre

Förvirrad man satte eld på toalett – frias

Förvirrad man satte eld på toalett – frias

Kallestad, Gorm Mannen vaknade utan minnen av vad som skett. Arkivbild
Kallestad, Gorm Mannen vaknade utan minnen av vad som skett. Arkivbild

Brott TT
En man i Halland ertappades med att ha satt eld på en sjukhustoalett. Han greps med en väska full med rökluktande toalettrullar, skriver Hallandsposten. Men eftersom mannen uppträtt förvirrat innan händelsen så friar tingsrätten honom från misstankar om mordbrand.

Mannen vaknade i arresten dagen efter händelsen, utan några minnen av vad som hänt. Han var på väg till jobbet och vet inte hur han hamnade på sjukhuset.

En sjuksköterska har berättat att mannen trodde att han var i Åre för att åka skidor. En annan vittnar om att han, utan sammanhang, sagt att han behövt en piña colada. Sambon tror att han fått en hjärnblödning och hans dotter berättade att han ramlat fyra gånger med cykeln när han skulle lämna henne hos en vän.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter