dolda ny logga mindre

Okänd man bröt sig in i 84-årings sovrum

Okänd man bröt sig in i 84-årings sovrum

Brott TT
Strax efter klockan 01 fick polisen in ett samtal en 84-årig kvinna i Västervik som berättade att någon har trängt sig in i hennes bostad.

Hon låg i sängen när hon såg att en man öppnade dörren till sovrummet, men när hon reste sig försvann mannen. Det gick så fort att kvinnan inte hann uppfatta signalement, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Polisen skickade en patrull till kvinnans lägenhet, och på plats kunde den konstatera att det fanns brytmärken på altandörren, som var låst. Det är fortfarande oklart vad som stulits, om mannen hann stjäla något. Polisen har upprättat en anmälan om stöld genom inbrott, och i nuläget är ingen misstänkt.

Damen ska uppdatera oss under dagen om hon upptäcker att något stulits från hennes lägenhet, säger Evelina Olsson.

Etiketter: 84-åring västervik

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter