dolda ny logga mindre

Kvinna skuren med kniv i Trollhättan

Kvinna skuren med kniv i Trollhättan

Brott TT
En kvinna har blivit huggen eller skuren med en kniv i stadsdelen Lextorp i Trollhättan. Polisen utreder händelsen som försök till mord alternativt försök till dråp. Händelsen har inträffat utomhus och området är avspärrat.

I anslutning till platsen grips en annan kvinna misstänkt för försök till mord, säger polisens presstalesperson Jenny Widén.
Den angripna kvinnan fördes till sjukhus, hon uppges inte vara livshotande skadad. Det är oklart om det finns några vittnen till händelsen.

Blir någon attackerad med ett tillhygge så kan man göra bedömningen att rubricera det som grov misshandel men i det här fallet har patrullen bedömt det som försök till mord alternativt dråp, säger Jenny Widén.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter