dolda ny logga mindre

Man häktad efter skottlossning i Malmö

Man häktad efter skottlossning i Malmö

Johan Nilsson/TT Polisen genomför en teknisk undersökning efter att skott avlossats mot en lägenhetsdörr på Nobelvägen i Malmö på påskaftonskvällen.

Brott TT & DoldaNyheter.se
Den 47-årige man som greps efter en skottlossning på Nobelvägen i centrala Malmö har nu häktats, rapporterar lokala medier. Han är på sannolika skäl misstänkt för grovt vapenbrott och olaga hot.

Det var på lördagen som flera skott avlossades i en trappuppgång vid Nobeltorget. En lägenhetsdörr fick kraftiga skador men ingen person kom till skada.

En stund senaste greps den misstänkte mannen i en annan stadsdel. I hans bil fann polisen ett avsågat hagelgevär med tillhörande ammunition.

Tingsrätten har beslutat att 47-åringen ska genomgå en undersökning för att reda ut om han lider av någon form av psykisk sjukdom.
Den beskjutna lägenhetsdörren är belägen bredvid en garageport som sprängdes natten till måndagen förra veckan, uppger TT.

Enligt källor som DoldaNyheter.se talat med ska mannen ha skjutit sin frus lägenhetsdörr sedan han fått reda på att hon varit otrogen. Mannen annonserar i ett inlägg på Facebook att han ger 10.000 kr till den som kan få fram mannen som hon varit med.
 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter