dolda ny logga mindre

Afa-sympatisör på EU-kampanjbild med Sjöstedt

Afa-sympatisör på EU-kampanjbild med Sjöstedt

Detta är bilden där mannen till höger har en Afa-tröja. Foto: Vänsterpartiet.
Detta är bilden där mannen till höger har en Afa-tröja. Foto: Vänsterpartiet.

PolitikTT
På en av Vänsterpartiets kampanjbilder inför EU-valet syns partiledaren Jonas Sjöstedt och toppkandidaten Malin Björk tillsammans med en grupp människor. Bland dessa finns en man som bär en tröja från vänsterextrema Antifascistisk aktion, Afa, rapporterar Aftonbladet.

- Vi varken visste eller såg att personen hade tröjan under fotograferingen, ingen tänkte ens på det. Vi har givetvis ingen koppling till Antifascistisk aktion och tar avstånd från politiskt våld, säger Marie Antman, kommunikationschef på Vänsterpartiet, till tidningen.

Bilden kommer att fortsätta användas i kampanjen.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter