dolda ny logga mindre

Man död av pil – sköts på tak mitt i natten

Man död av pil – sköts på tak mitt i natten

Arkivbild. Foto: Martin Parr. Magnum Photos. TT.
Arkivbild. Foto: Martin Parr. Magnum Photos. TT.

Storbritannien TT
En 74-årig man i brittiska Wales stod på taket på sitt hus och skulle rätta till sin tv-parabol när han plötsligt träffades av en pil från ett armborst. Efter tre veckors sjukhusvård har han nu avlidit av sina skador, rapporterar brittiska medier.

Det var vid halv ett-tiden på natten till långfredagen som mannen hade klättrat upp på taket på sin bostad utanför den lilla orten Holyhead vid den walesiska kusten. Pilen kom, vad det verkar, som från klar himmel och genomborrade 74-åringens överkropp och ena arm.

Det finns inga misstänkta och polisen har inte funnit något särskilt motiv till att attackera pensionären. En teori som nämnts är att pilen avfyrades av en jägare som letade nattaktiva djur.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter