dolda ny logga mindre

Nya telefonproblem hos Tele2

Nya telefonproblem hos Tele2

Samhälle (TT)
Teleoperatören Tele2 har drabbats av nya problem med telefonin. "På grund av en driftstörning kan du uppleva problem att koppla upp röstsamtal. Vi arbetar med att lösa problemet så snabbt som möjligt", skriver bolaget på sin sajt.

Under måndagen hade Tele2 stora störningar på nätet, viket påverkade både företags- och privatkunder. De störningarna rapporterades vara lösta under måndagskvällen.

Men klockan 09 tisdag förmiddag var störningarna tillbaka. Enligt ett pressmeddelande ligger felet i central utrustning som kopplar röstsamtal till andra operatörer och inom Tele2:s företagsväxlar. Det är därför främst när Tele2-kunder försöker ringa andra operatörer de upplever problem.

Tele2:s presstjänst svarar inte på samtal trots upprepade försök.
 

Foto: Janerik Henriksson/TT
Nytt teletrassel. Arkivbild.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter