dolda ny logga mindre

Skottlossning i köpcentrum i San Francisco

Skottlossning i köpcentrum i San Francisco

Polisen utredar en skottlossning vid Tanforan Mall i San Bruno, Kalifornien, tisdagen den 2 juli 2019. Polisen söker misstänkta efter att minst fyra personer skadades i ett galleri i närheten av San Francisco. (AP Photo / Stephanie Mullen)
Polisen utredar en skottlossning vid Tanforan Mall i San Bruno, Kalifornien, tisdagen den 2 juli 2019. Polisen söker misstänkta efter att minst fyra personer skadades i ett galleri i närheten av San Francisco. (AP Photo / Stephanie Mullen)

USA TT-Reuters
Minst fyra personer har skadats i samband med en skottlossning i ett köpcentrum i San Francisco-förorten San Bruno.

Två tonåringar vårdas på sjukhus för skottskador. Båda uppges vara allvarligt skadade.

- Det fanns någon slags avsikt bakom detta. Det var inte någon som bara slumpmässigt gick in i gallerian och avfyrade skott, säger San Brunos polischef Ed Barberini enligt CBS.

Tv-kanalen ABC uppger att flera tunnelbanestationer i området stängdes i samband med händelsen då en eller flera misstänkta eventuellt kan ha flytt med kollektivtrafiken. Polisen letar inledningsvis efter två misstänkta.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter