dolda ny logga mindre

Stor polisjakt sedan man skurits i ansiktet

Stor polisjakt sedan man skurits i ansiktet

Andreas Hillergren/TT Mannen knivskars i ansiktet. Arkivbild.
Andreas Hillergren/TT Mannen knivskars i ansiktet. Arkivbild.

Brott TT
Minst två gärningsmän jagas, misstänkta för att ha knivskurit en man i 20-årsåldern i ansiktet i ett bostadsområde i Ytterbyn i Kungälvs kommun. 

- Det börjar med att det är flera personer som ringer in till oss om att det bråkas utanför på den här gatan. Vi kommer fram och anträffar mannen i 20-årsåldern som är knivskuren i ansiktet. Han förs ganska snart med ambulans till sjukhus och vi börjar att höra vittnen på plats och lokalisera brottsplatsen, säger Martina Saghamre, vakthavande befäl vid polisen region Väst.

Larmet kom 21.50 från flera personer. Vid 01-tiden hade fortfarande inte någon gripits. Polisen har sökt efter de misstänkta gärningsmännen med hjälp av bland annat hundpatruller och helikopter, rapporterar lokala medier.

- Vi har pratat med vittnen och inringare och har haft en del att gå på. Vi har varit ganska aktiva under tre timmar och försökt att få reda på mer vad som hänt, säger hon.

Vad som är upprinnelsen är fortfarande oklart.

- Förundersökningen gäller grov misshandel, alternativt försök till rån, alternativt utpressning. Vad som utspelats i detalj går vi inte in på i nuläget, säger Saghamre.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter